20.2.2018. 17:45
0
Stallone: Odličan je osjećaj vratiti se iz mrtvih
Glumac Sylvester Stallone zamolio je fanove da ne obraćaju pažnju na dezinformacije nakon što se na društvenim mrežama pojavila obavijest da je preminuo od raka prostate.

"Molim vas, ignorirajte ovu glupost. Živ sam, zdrav i sretan", napisao je  Stallone na Instagramu te na videosnimku poručio:"Odličan je osjećaj vratiti se iz mrtvih".

Na društvenim mrežama 18. veljače se pojavila obavijest da je glumac preminuo od raka prostate te da je svoju bolest držao u tajnosti.

Objava je podijeljena 2,2 milijuna puta, a uz nju je objavljena i fotografija na kojoj glumac izgleda bolesno.

Ovo nije prvi put da su se pojavile lažne informacije o Stalloneovoj smrti. Slično se dogodilo i u rujnu 2016. godine.

(FENA/Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.