15.3.2018. 15:38
0
Nataša Ninković: Odbijala sam neke uloge kako me po njima ne bi pamtili
Poznata glumica Nataša Ninković već više od dvije decenije je prisutna na umjetničkoj sceni. Njenu karijeru čine brojne uloge i priznanja, a upravo neke od rola koje je tumačila imale su posebnu energiju koju je i lično doživljavala.

„To se zove energija lika. Poslije recimo „Ubica mog oca“ i nekih scena dolazila sam kući i razmišljala o ljudima koji nose takve stvari u sebi i koliko je njima teško. To ne treba osuđivati. To treba žaliti. To je strašno, nositi takve stvari i toliku negativnu emociju  u sebi“, rekla je glumica gostujući u Jutarnjem programu kod Jovane i Srđana.

Kaže da su je neke uloge prilično iscrpljivale.

„Znala sam da dođem kući potpuno ispražnjena i da mi treba mir, da zatvorim oči, da se odmorim i da se oslobodim te energije. To nije uvijek tako. To su određene scene i one to traže od nas“, dodala je Nataša.

Glumica iz Trebinja je priznala i da je određene uloge odbijala jer nije željela da je publika pamti po imenu u tom komadu koje je bilo karakteristično već joj je drago da je i dalje prvo oslovljavaju sa Nataša.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.