28.3.2018. 8:51
0
Nakon burnog razvoda Angelina i Brad ne mogu biti u istoj prostoriji
Angelina Jolie (42) nakon razvoda nastavila je sa svojim životom.

Neimenovani izvor je za portal “ET Online” otkrio kako glumica trenutno nije u ozbiljnoj vezi, ali da prvi put nakon burnog prekida izlazi s tajanstvenim muškarcem.

Njen bivši suprug, Brad Pitt (54) nastavio je sa životom, te nema nikakve šanse da se pomiri s Angelinom, piše “Express“.

“Često čujem da ljudi pričaju kako će se Angelina i Brad pomiriti, ali to se nikad neće dogoditi. Veza među njima je završila jako loše, njih dvoje ne mogu biti u istoj prostoriji”, izjavio je izvor blizak bivšim supružnicima.

Brad je nakon razvoda proveo nekoliko mjeseci sam kod kuće i bio u jako lošem psihičkom stanju. Zadnjih mjesec dana situacija se promijenila pa Pitt često odlazi u noćne provode s bliskim prijateljima.

S obzirom na to da je jako tajanstvena i povučena osoba, nije otkrio da li ima novu djevojku. Navodno se ovaj par razveo zbog Bradovog lošeg odnosa s djecom i problema s raznim ovisnostima.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.