26.4.2018. 22:15
0
Bill Cosby proglašen krivim za seksualno zlostavljanje, prijeti mu 10 godina zatvora!
Američki komičar Bill Cosby, poznat po humorističnoj seriji "Cosby Show", proglašen je krivim za seksualno zlostavljanje nakon što su ga brojne žene optužile da ih je napastvovao.

Odlučio je to danas sud u Noristaunu u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji, a Cosbyju prijeti kazna zatvora do 10 godina te 25.000 dolara po svakoj tački optužnice, pišu američki mediji. 

Cosbyju se sudilo za seksualno zlostavljanje 45-godišnje Andree Constand, bivše košarkašice, koja tvrdi da ju je komičar drogirao i seksualno napastvovao u njenom domu 2004. godine. 

Nakon što je ona iznijela optužbe, još pedesetak žena Kozbija je, također, optužilo za zlostavljanje, no sudski postupak se vodio samo u slučaju bivše košarkašice, prenosi Kurir.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.