3.6.2018. 20:58
0
Prolazi kroz težak period: Nataša Bekvalac pokazala ko joj je utjeha
Muzička zvijezda Nataša Bekvalac je prije dva mjeseca pretrpjela fizičko nasilje od svog supruga Luke Lazukića, nakon čega su još uvijek zakoniti supružnici prestali da žive zajedno, a sudski postupak za nasilje u porodici je u toku.

Pjevačica se od cijele medijske pompe sklonila na privatno imanje u Čeneju, gde se trudi da prebrodi težak životni period, a snagu crpi u kćerkama Hani i Katji, prenosi Blic.rs.

Od incidenta koji se desio u noći između 12. i 13. aprila, Nataša je prestala da komunicira sa medijima i koristi društvene mrže, ali je to nedavno prekršila objavivši fotografiju sa starijom kćerkom u konjušnici, da bi sada objavila još jedan prizor iz porodičnog života na salašu, ovoga puta sa tromjesečnom kćerkom Katjom.

- Djevojke, djevojke - napisala je kratko ona uz idiličan prizor.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.