9.6.2018. 21:15
0
Emina Jahović: Neće mi biti svejedno kada Mustafa nađe nekog
Emina Jahović i Mustafa Sandal su se prije nekoliko dana i zvanično razveli, a pjevačica ne krije da joj nije svejedno pri pomisli da Mustafa nađe drugu partnerku.

Naravno da mi neće biti svejedno kada Mustafa nađe nekog, kao  što ni njemu ne bi bilo da me vidi s drugim čovjekom. Ali to je normalna stvar i kada smo se razvodili, znali smo da će i to jednoga dana morati da se dogodi – rekla je Emina za kanal IDJ.


Pjevačica je objasnila da je njihovim sinovima Yamanu i Yavuzu  teško pao rastanak roditelja i raspad porodice, ali da su se sada navikli na novonastalu situaciju.

– Žena mora da bude jaka i snažna zbog djece i sebe same. Nemam alternativu da budem slaba. Yaman i Yavuz su sada dobro, na početku je sve bilo teško. Nijedan razvod ne može da usreći čovjeka, već samo da ga rastuži. Optimista sam i očekujem neki novi život nakon svega – poručila je Jahovićeva.

Kako su pisali turski mediji, Emina je poslije razvoda dobila luksuznu vilu u Istanbulu vrijednu 16 miliona eura, a Mustafa joj je ustupio i muzički studio vrijedan četiri miliona, prenosi Azra.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.