12.6.2018. 18:22
0
Pijani čovjek upao u stan glumice Eve Ras u potrazi za bricom
Glumica Eva Ras nedavno je u svom stanu doživjela veliku neprijatnost kada joj je u stan upao nepoznati pijani muškarac tražeći bricu.
Evina vrlo dobra prijateljica ispričala je šta je glumica nedavno doživjela.

- Ona sama živi u tom stanu i, kada je primijetila muškarca, odmah je zaključila da je provalnik koji će pokušati da je opljačka. Nema ona neki novac kod sebe, ali ipak u toj situaciji prvo joj je to palo na pamet. Stajala je kao ukopana, a, kako mi kaže, čovjek je tada počeo pričati neke nepovezane stvari. Tad je shvatila da je on u alkoholiziranom stanju. Dodatno se uplašila šta može da joj uradi. Mislila je da će doživjeti srčani udar. U trenutku kada je krenuo ka njoj potpuno se izbezumila i nije mogla da se pokrene. Čovjek je gledao po stanu, pričao nebuloze i zateturao se. Zamalo je pao na nju. Kada je pomislila da bježi, on je izašao - otkrila je Evina prijateljica.

Glumica je za medije potvrdila cijelu priču i ispričala šta se zapravo dogodilo u njenom stanu.

- Zaboravila sam da zaključam vrata i čula sam da je neko ušao. Mislila sam da je provalnik, vidjela sam ga kako stoji u hodniku. Sve se dobro završilo, bio je to neki pijani čovjek, tražio je bricu. Mnogo sam se uplašila - rekla je Eva, pišu Nezavisne.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.