27.6.2018. 21:18
0
U 90. godini preminuo otac Michaela Jacksona
Otac legendarnog Michaela Jacksona i tvorac grupe "Jackson 5" Joe Jackson preminuo je u 90. godini nakon teške bolesti.

Joe Jackson preminuo je u srijedu u bolnici u Las Vegasu. Još nema zvaničnih potvrda o uzroku smrti, ali je poznato da je Jackson bolovao od raka pankreasa.

- Sunce izlazi kada dođe vrijeme i, svidjelo se to vama ili ne, zalazi kada dođe vrijeme - objavljeno je na njegovom Twitter nalogu u nedjelju, 24. juna.

Otac Michaela i Janet Jackson najslavnijih iz porodice, godinama se nosio sa zdravstvenim problemima, preživio je nekoliko šlogova i tri srčana udara te je gotovo svake godine barem jednom bio hospitaliziran.

Joe je imao jedanaestero djece, a njegova petorica sinova činila su legendarnu grupu "Jackson 5", što je bila odskočna daska za kralja popa Michaela Jacksona

Dana 26. jula 2018. napunio bi 90 godina. 

Podsjetimo, Michael Jackson preminuo je 25. juna 2009. te je prije nekoliko dana navršeno punih devet godina od njegove smrti, prenosi Telegraf.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.