10.7.2018. 12:45
0
Glumac George Clooney završio u Hitnoj: Motorom se zaletio u automobil
Američki glumac George Clooney povrijeđen je u saobraćajnoj nesreći na Sardiniji, prenose italijanski mediji. Džordž je vozio motor u trenutku kada je naletio na automobil, koji se, kako je rekao, iznenada pojavio u mjestu Kosta Korallina.

Clooney je prevezen u Hitnu službu bolnice 'John Paul II', ali se još ne zna kolika je težina povreda, ali ne bi, navodno, trebalo biti ništa ozbiljno.
Portal 'La Nuova' objavio je fotografiju na kojoj se vidi da je na automobilu razbijeno vjetrobransko staklo, za koje se pretpostavlja da je glumac udario. Na fotografiji se vidi još i aparat za gašenje požara, ali nema ljudi.

George i njegova supruga Amal (40), zajedno s jednogodišnjim blizancima, trenutno žive na Sardiniji, gdje on završava snimanje 'Kvake 22', serije koja je nastala prema romanu Joseph Heller.




Clooney je reditelj i producent, ali i glavni glumac serije. Osim njega, poznata lica koja ćemo vidjeti su Kyle Chandler  i poznati 'Dr. House', odnosno Hugh Laurie, prenose 24sata.hr.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.