7.8.2018. 15:34
1
Elvir Bolić ne ide na utakmice Zmajeva zbog Selme Bajrami
Legendarni Elvir Bolić sigurno je jedan od najboljih igrača koje je naša fudbalska reprezentacija imala u svojoj istoriji.
No popularnog Bolu danas nema ni na mapi, nema ga u Savezu, bavi se privatnim biznisom i rijetko je gost medija. Nedavno je otkrio da ne ide na utakmice reprezentacije i da je to za njega završena priča.

Ispričao je loše iskustvo koje je imao i koje ga je ponuklo da povuče ručnu. Od tad ne ide na utakmice, a krivca je na indirektan način: ni manje ni više nego popularna pjevačica folk muzike Selma Bajrami.

“Gledam reprezentaciju, ali ne uživo. Zašto? Posljednji put sam gledao reprezentaciju kada smo u Zenici igrali protiv Turske. Tada sam još uvijek bio najbolji strijelac reprezentacije, a u Turskoj sam ostavio neki trag. Zamislite gdje smo Hakan Šukur i ja sjedili – u pretposljednjem redu virili smo između rešetki ograde. Ma, ja sam to još nekako trpio, ali mi bilo neugodno zbog Šukura”, rekao je Bola.

Onda je kazao kakav prizor ga je zatekao u loži za važne osobe.

”Kada sam otišao gore u VIP salon, vidim na sjedalima piše, Selma Bajrami, te nekih likova sačuvaj me Bože. Prođem kroz VIP i nikoga ne poznajem, a svi sjede u ložama. Uoči svake utakmice kupim za svoje prijatelje ulaznice nikoga ne molim”, otkrio je legendarni fudbaler piše Express.

(Alen Avdić)


1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.