14.9.2018. 19:08
0
Bobby Brown rekao da se Whitney Houston drogirala i na njihovom vjenčanju, te istakao da su uzimali sve moguće droge
Američki glazbenik Bobby Brown snimio je dokumentarni film "The Bobby Brown Story", u kojemu je, uz ostalo, otkrio niz detalja iz svoga braka s glazbenom divom Whitney Houston.

Brown tvrdi da je Houston bila zahtjevna i sebična te da je ona bila kriva za njegovu ovisnost o drogama.

Spomenuo je kako je koristila drogu i na njihovom vjenčanju, pravdajući se da je "nervozna".

Naglasio je kako nije bila nikakva tajna da su se oboje drogirali, no da je situacija izmakla kontroli nakon što su dobili kći Bobbi Kristinu kada su počeli konzumirali sve što su stigli, prenosi The Mirror.

Progovorio je i o nasilju u njihovom braku, kazavši kako je samo jednom udario pokojnu suprugu, i to slučajno.

 Njihov brak obilježile su stalne svađe, a on je bio i uhićen jer je fizički nasrnuo na pjevačicu.

Whitney Houston pronađena je mrtva u sobi na četvrtom katu hotela Beverly Hilton u Beverly Hillsu, uoči dodjele nagrade Grammy, u istom hotelu gdje je održavana godišnja zabava uoči tog događaja, na kojoj je trebala nastupiti. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.