9.10.2018. 22:20
1
Kanye West pozvan na ručak sa američkim predsjednikom Donaldom Trumpom
Sekretarica za štampu Bijele kuće Sarah Sanders izjavila je danas da je reper Kanye West pozvan na ručak sa američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.

Sandersova je dodala da će se reper sastati i sa Trumpovim zetom, Jaredom Kushnerom, prenose agencije.

Prema njenim riječima, predsjednik će sa Westom razgovarati o načinima spriječavanja nasilja između bandi u Chicagu, gdje je West odrastao.

Za sada nije poznato kada će se Trump i West sastati.

Američki predsjednik nedavno je pohvalio repera, nakon što se on pojavio u emisiji Saturday night live u majici "Make America great again", što je bio i slogan Trumpove kampanje.

Po završetku zvaničnog programa emisije, West je izrekao poruku u kojoj je pohvalio američkog predsjednika, prenose Nezavisne.

(Amila Alijagić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.