16.10.2018. 10:50
1
''Svi su danas uz nas dok slavimo pobjede, a kada smo brojali poraze nekako smo uvijek bili tu samo ti i ja"
Prije nego što su postali najpopularniji dvojac na Balkanu, Buba Corelli i Jala Brat prošli su trnovit put, a do sada su u nekoliko navrata to i javno istakli.
Jasmin Fazlić i Amar Hodžić, kakva su im prava imena, jedan drugom od prvog dana su nesebična podrška, a koliko se vole i poštuju, dokazuje i to što jedan drugog smatraju jedinim iskrenim prijateljem i bratom, u moru ljudi koje poznaju.

Buba je to pokazao i ovaj put, u čestitki povodom Jalinog rođendana, uz koju je objavio i njihovu fotografiju - prvu zajedničku na kojoj se smiju.

- Na ovoj slici smo se prvi put nasmijali, ti i ja, skupa (sa starim zubima). Od dana kada smo se upoznali, pa do sada sve se promijenilo osim onog najbitnijeg, a to je da si brat moj i, iskreno, ja ne bih bio tu gdje jesam danas da nije bilo tebe - počeo je Buba. 
 
''Svi su danas uz nas dok slavimo pobjede, a kada smo brojali poraze, nekako smo uvijek bili tu samo ti i ja - vidim tebe kad se gledam u ogledalu... Kažu da se pravi prijatelji u nevolji poznaju, ako je tako, onda si ti jedini pravi prijatelj kojeg imam, jer kad su mi maltene svi okrenuli leđa, ti si i dalje bio tu za mene. Hvala ti što nisi digao ruke od mene... Dužnik sam ti za cijeli život, a ti znaš zašto'', nastavio je Buba.

 - Svi misle da nas poznaju, a samo mi znamo koliko nam je trebalo truda i rada da dospijemo do ovog gdje smo sada, kao i to gdje ćemo tek biti! Volim te najviše na svijetu sa svim tvojim vrlinama i manama i, molim te, ostani zauvijek to što jesi... "Nekad bitka je preča nego cijeli rat, nekad armija nije što je jedan brat'' - završio je reper.

 Međutim, torta koju je dobio od svoje lijepe supruge Alme oduševila je sve na društvenim mrežama.

Naime, on se pohvalio crno-zlatnom tortom, sa zlatnom krunom na vrhu, a na dnu je ispisano "Ljubavi, sretan rođendan".


Uslijedile su brojne čestitke za Jalin rođendan, a u ponoć, uz tortu i poklone, njegovi najbliži priredili su mu i vatromet za pamćenje, piše Avaz.
(Alen Avdić)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.