16.10.2018. 15:28
0
Eksplodirao automobil TV voditeljice Marijane Mićić
U beogradskoj Ulici Vojvode Stepe na Voždovcu, u blizini Trošarine, došlo je do eksplozije automobila i tom prilikom povređene su dvije osobe, nezvanično saznaje "Blic".

Prema prvim informacijama, eksplodirao je auto "golf 4" u vlasništvu voditeljke "Pinka" Marijane Mićić, a u kolima je u tom trenutku bio samo njen otac (63), koji je prošao sa lakšim povredama.

Kako javlja portal Blic.rs, cijeli ovaj potez je blokiran od strane pripadnika policije, ekipe Hitne pomoći su upućene na lice mjesta, a obustavljene su i neke linije gradskog prevoza.

Prema pričama očevidaca, automobil je eksplodirao na kolovozu u toku vožnje.

Kako nezvaničo saznaje "Blic", u automobilu je bila podmetnuta bomba, koja je aktivirana daljinskim upravljačem, piše Blic.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.