8.11.2018. 14:53
2
“Dozvolio sam da budem među najglupljoj grupi građana. Bio sam žirant za kredit bivšoj ženi. Danas to otplaćujem"
Hrvatski pjevač Toni Cetinski navodno je dužan 320.000 kuna, odnosno oko 43.000 eura, i za to krivi bivšu suprugu Ivanu Nobilo kojoj je bio žirant.

“Dozvolio sam sebi da budem među najglupljoj grupi građana. Bio sam žirant za kredit bivšoj ženi i upao u zamku. Danas to otplaćujem. Osim što sam se kao žirant bivšoj jedva nekako izvukao iz ruku banke prodavši stan i tako otkupivši taj dug, još isplaćujem dio poreza koji ona kao vlasnica stana tada nije platila, pa kad je došlo do podjele prava i obveza, pola tog duga je pripalo meni i to još uvijek isplaćujem. Ono što je važno još dodati je da se radi o ranijem dugu u kojem su, naravno, kamate rapidno rasle”, izjavio je Cetinski za tportal.hr

Pjevač kaže kako ne živi na račun države jer otkako radi sam sebi plaća zdravstveno i penziono.

Na njegove prozivke, oglasila se i Ivana.

“Toni je bio sadužnik, a ne žirant za dva stana koja smo kupili prije razvoda. Podijelili smo stanove i kredit, ali sam ja kao glavni dužnik platila porez za oba stana, a ne on. Povrat polovine iznosa tražila sam sudskim putem, ali smo se nagodili i plaća mi u ratama, a zadnju treba platiti u decembru”, rekla je Tonijeva bivša ljubav.

(Alen Avdić)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.