10.11.2018. 19:01
0
Ronaldo od svojih zaposlenika traži da potpisuju bizaran ugovor, a sve se otkrilo jer ga je jedan od njih prekršio
Nakon što je prošlog mjeseca objavio priču o Cristianu Ronaldu i naovodnom silovanju, njemački Der Spiegel u saradnji s Football Leaksom nastavlja razotkrivati nepravilnosti, tajne i pikanterije iz nogometnog svijeta.

I opet ima novosti o Ronaldu, makar ovaj put ne toliko ozbiljnih.
 
Portugalac se uvijek trudio privatni život držati zaista maksimalno privatnim, pa tako svijet i dalje ne zna ko je majka njegovog najstarijeg sina.

A Der Spiegel otkriva koliko daleko ide njegova (shvatljiva) opsesija - svaki zaposlenik u njegovu kućanstvu morao je potpisati ugovor o neotkrivanju ijednog detalja iz Ronaldova ličnog života sve do 70 godine poslije njegove smrti, ili smrti njegova posljednjeg rođaka, prenosi Avaz.ba.

Dakle, radi se o ljudima koji rade na održavanju njegovih imanja, poput čistača bazena, a navodno je baš jedan od njih anonimno govorio o tim ugovorima. Samo, očito nije dobro promislio, jer je i otkrivanje ugovora zapravo otkrivanje iz Ronaldova privatnog života.




(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.