13.11.2018. 13:20
0
Eminu Sadettin dovezao u Mustafinu bivšu kuću: Pjevačica otkrila šta je poslije radila
Pjevačica Emina Jahović i njen novi izabranik Sadettin Saran uhvaćeni su zajedno na aerodromu u Turskoj, i to kako se drže za ruke.

Pjevačica nije željela ništa komentirati, ali je brže-bolje objavila kako sa sinovima provodi vrijeme.

 Ona je nekoliko dana provela u Beogradu, a po povratku u Tursku Sadettin je bio taj koji ju je dočekao, a očigledno i odvezao u bivši dom Mustafe Sandala u kom Emina živi sa sinovima Jamanom i Javuzom.

Kao što je poznato, Mustafa je poslije razvoda braka koji je trajao deset godina kuću u kojoj su svi živjeli zajedno ostavio Emini sa sinovima, prenosi Avaz.ba.

Emina je tokom gostovanja u jednoj srbijanskoj emisiji izjavila da se sa Sadettinom tek upoznaje, što su Turski mediji jučer demantirali jer se jasno vidi da su njih dvoje već u vezi.

Emina i Sadettin su uhvaćeni zajedno i u jednom hotelu, kada se iz njihove sobe čula buka, što je, također, osvanulo u turskim medijima.



(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.