8.12.2018. 22:35
3
Lepa Brena završila u bolnici. Danima trpila jake bolove, odmah joj urađen skener glave
Stanje na putevimaLepa Brena u srijedu je završila u bolnici. Pjevačica je danima trpjjela nesnosne glavobolje pa je na kraju morala da posjeti ljekara. Odmah joj je urađen skener u jednoj privatnoj klinici, u koju je stigla veoma uplašena.

Suvlasnica "Grand produkcije" od prošle nedjelje muku muči s napadima migrene, zbog čega se uspaničila i odlučila da detaljno prekontroliše svoj organizam.

Pjevačica se prvo javila svom ljekaru i dobila terapiju analgeticima, ali je njihovo dejstvo bilo kratkotrajno i zanemarljivo.

"U utorak po podne Brena je pozvala našu kliniku i zatražila da joj što prije uradimo skener glave jer ima jake bolove. Zakazali smo joj termin za sutradan prije podne. Došla je kod nas i požalila se ljekaru da je nekoliko puta mijenjala terapije, od kojih se bolovi umanje, ali se brzo opet vrate. Htjela je da bude sigurna da nije u pitanju ništa ozbiljno, jer joj je njen ljekar rekao da vjerovatno ima oboljenje sinusa. Snimanje je trajalo oko 20 minuta, a rezultati su bili gotovi za manje od sat vremena jer je Brena tražila da istog dana dobije izvjještaj. Bila je uznemirena i zabrinuta, što je i očekivano, ali nije paničila", kaže sagovornik Kurira.

Na njenu sreću, skener je pokazao da nema mesta za strah i brigu, ali da je dugotrajno liječenje obavezno jer je upala sinusa veoma jaka, prenosi portal Oslobođenje.ba.

"Njoj su praktično bili začepljeni svi sinusni kanali, ne znam kako je uspjela tako dugo da izdrži bolove. U takvim slučajevima ponekad se pacijentima rade i operacije, ali kod nje nema potrebe za hirurškim zahvatom. Naš otorinolaringolog je nakon pregleda ustanovio da se liječenje mora nastaviti jakim antibioticima i lijekovima za izbacivanje sekreta, uz obaveznu inhalaciju svakog dana. Kontrola je zakazana za nedelju dana i vidjećemo kakvo je stanje".


(Lejla Trle) 

Lepa Brena
3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.