12.12.2018. 13:34
1
Pjevačica Katarina Živković: Uvijek mi fali para i uvijek sam u problemu
Srbijanska pjevačica Katarina Živković, koju je javnost upoznala kroz muzičko takmičenje "Zvezde Granda" i rijaliti "Farma", u kojem je pobijedila, kaže da je uvijek u finansijskom problemu, ali da dugove redovno vraća.
Iako nastupa dosta, pjevačica kaže da često ima problema u finansijskom smislu.

- Nikada neću reći da sam u dobroj finansijskoj situaciji, uvijek mi fali para i uvijek sam u problemu - kaže Živković i dodaje:

''Kada mi zafali novac, obratim se svojim saradnicima. Radim dosta, pa mi to, naravno, nadomjestimo. Normalno je da se pozajmim, pa svi ljudi tako fukcioniraju.''

Kako pišu srbijanski mediji, komšije Katarine Živković rekle su da je veoma prijatna i ljubazna djevojka, a Kaća je otkrila zašto nije poletjela kao mnoge njene kolege, već stoji čvrsto na svojim nogama. 

- Ako sam javna ličnost, ako sam zvijezda, to ne znači da trebam biti đubre prema ljudima i uobražena - objašnjava pjevačica, piše Avaz.

(Alen Avdić)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.