13.12.2018. 13:11
0
Evo koliko će novca u novogodišnjoj noći zaraditi narodnjaci
Brojni pjevači sa srbijanske estrade zakazali su nastup u glavnom gradu Srbije, što nije bio slučaj proteklih godina, kada su uglavnom nastupali u inostranstvu.

Kako prenose mediji  Aca Lukas, Marija Šerifović i Aco Pejović za veče će zaraditi između 30.000 i 40.000 eura!

Radiša Trajković Đani, Seka Aleksić i Ana Bekuta uspjeli su da se dogovore da za jednu noć zarade 25.000 eura, dok će Dara Bubamara, poput svojih mlađih koleginica Katarine Grujić i Milice Pavlović pjevati za 15.000 eura.

Poznati estradni menadžer Bane Obradović koji je organizovao koncerte Pejoviću, Mariji Šerifović, Ani Bekuti i mnogim zvijezdama, kaže da su se sva velika imena sjatila u Beograd, jer "preko grane" više nema posla kao ranije.

- Opao je posao u inostranstvu. Nekada su pjevači tamo imali četiri dana nedjeljno, a sada se radi samo subotom. Došlo je do smjene generacija. Vratili su se u Srbiju oni koji su slušali naše izvođače, a sada tamo izlaze njihova djeca, koja radije idu na žurke gdje muziku pušta DJ, rekao je Obradović.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.