16.12.2018. 22:29
0
Marija Šerifović objavila emotivni snimak s koncerta: Nikad mi nije bilo teže da neku pjesmu otpjevam do kraja
Plače on, plačem ja. Smije se on, smijem se ja. Glupira se on, glupiram se i ja, poručila je Marija uz snimak sa fanom koji ju je oduševio.

Dok je pjevala svoju čuvenu baladu "Dio prošlosti" Marija je obratila pažnju na dečka iz publike koji ju je oduševio. 

- Pjevam 15 godina i nikada, ali nikada mi nije bilo teže da neku pjesmu otpjevam do kraja. Plače on, plačem ja. Smije se on, smijem se ja. Glupira se on, glupiram se i ja. I savršeno se razumijemo. Ima kristalno čiste plave oči i osmijeh anđela. Gospodine moj mali u crvenom sakou budi mi dobar, zdrav i vječito nasmijan! - poručila je Marija uz snimak, prenosi Avaz.



(Amila Alijagić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.