17.12.2018. 16:45
0
Michael Schumacher je prikovan za krevet i hrane ga cjevčicama
Još uvijek nema nekog drastičnog pomaka kada je u pitanju zdravlje višestrukog prvaka F1, Michaela Schumachera.

Piše: Haris Ahbabović

Prošlo je skoro pet godina otkako je Schumacher stradao tokom skijanja u francuskim Alpama, gdje je teško povrijedio glavu, a o njegovom zdravstvenom stanju se gotovo ništa ne zna. 

Osim brojnih lažnih informacijama koje su svjetski mediji pustili u eter, "Daily Mail" piše kako Nijemac nije prikovan za krevet i kako ga ne hrane putem cjevčice.

Osim toga, Sabine Kehm, glasnogovornik Michaela Schumachera, objasnila je medijima da ni sam vozač nije volio da se zadire u njegovu privatnost i da ona i sada želi da tako ostane.

- Informacije iz njegovog života nisu nikad curile u javnost. On je jednostavno volio privatnost. Jednom mi je rekao: "Nemoj me zvati sve do sljedeće godine, nestajem na neko vrijeme." Mislim da mu je to velika želja za koju je htio da mu se ispuni jednog dana u budućnosti - rekla je Kehm. 

- Posjetim ga barem dva puta mjesečno. Vidim Michaela, njegovu porodicu... Volim tog čovjeka. Volio bih da je situacija drugačija - rekao je nedavno nekadašnji šef Ferrarija, Jean Todt.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.