10.1.2019. 8:29
0
'Želim da dožive sve naše uspjehe': Tošić se oglasio i uputio poruku svima koji pokušavaju da rasture njegov i Jelenin brak
Nakon što je medijima na Božić odjeknula vijest da se Jelena Karleuša i Duško Tošić navodno razvode, njih dvoje su demantovali ove navode na društvenim mrežama jasno stavivši do znanja da je sa njihovim brakom sve u redu.

Kako je ovih dana to jedna od udarnih vijesti, i dalje se priča kako je navodnu bračnu krizu prouzrokovao fudbaler Ognjen Vranješ, koji je navodno Jeleni poslao poruku, a Duško je, prema pričama, istu pronašao u njenom telefonu.


Tim povodom oglasio se i Duško, koji je na Instagramu demantovao priče o ikakvom uzimanju telefona.

- Nikome nisam uzeo telefon niti sam ikome prijetio. Zamolio bih pojedine novinare da ne pokušavaju na silu i na raznorazne načine doći do mene... Samo želim dug život našim neprijateljima, da dožive sve naše uspjehe - poručio je Tošić.

Koju poruku je Vranješ uputio Karleuši, a u kojoj je prozvao Tošića, pogledajte OVDE.

 
Tim povodom oglasio se i Duško, koji je na Instagramu demantovao priče o ikakvom uzimanju telefona.

- Nikome nisam uzeo telefon niti sam ikome prijetio. Zamolio bih pojedine novinare da ne pokušavaju na silu i na raznorazne načine doći do mene... Samo želim dug život našim neprijateljima, da dožive sve naše uspjehe - poručio je Tošić, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.