10.1.2019. 9:53
7
Emir Kusturica o Jali i Bubi: Liče na mudžahedine koji su popularni zahvaljujući prostakluku koji šire!
Emir Kusturica gostovao je u emisiji "Pressing" na televiziji N1 gdje je u jednom trenutku razgovora voditelj citirao njegove nedavno izgovorene riječi - da su "Srbi narod koji je najveći proizvođač zabluda o sebi".

 Slavni reditelj odmah je potvrdio da to jeste rekao, a onda je objasnio i zbog čega, dodavši i primjer kojim je obrazložio svoje riječi.

- Tako je. Niko nije prihvatio "ajfon" od Srba, mi ga prihvatamo kao i ovu novu muziku koju je vaša kompanija nedavno potpisala sa ovom dvojicom tipova koji liče na mudžahedine i koji su vrlo popularni, a čiji su stihovi zapravo zamjena... - počeo je Emir, koji je potom bio prekinut od strane voditelja Jugoslava Ćosića kojem je "zaparalo uši" to što je Emir spomenuo njihovu kompaniju, a istakao je i da ne zna o kome Kusturica govori.

- Govorim o ovoj dvojici repera koji su zapravo postali užasno popularni zahvaljujući prostakluku koji se širi neviđenom brzinom, a on otprilike glasi: "Ona voli "bmw", ona voli "audi", ona voli dolare, ona voli evre, ona voli separee" - nastavio je Kusturica.

- U narodnoj muzici nije bilo tako prostih, zato što je bila Marina Tucaković koja je pjesnik, za razliku od ovih - rekao je Kusturica, piše Telegraf.

(Alen Avdić)

7
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.