31.1.2019. 16:27
0
Uhapšen sin Sinana Sakića: Rašid pretukao krojača, opljačkao ga, a onda mirno otišao u kafić i naručio piće
Rašid Sakić, sin nedavno preminulog pjevača Sinana Sakića, u srijedu uvečer je ponovo uhapšen, ovoga puta zato što je u Loznici pretukao i opljačkao jednog krojača u Loznici, prenosi Kurir.rs.

Rašid i njegov drug M. Č. su upali u krojačevu radnju, gazdu pretukli i opljačkali, a nakon toga mirno otišli u kafić i naručili piće. 

Upravo u kafiću ih je uhapsila policija kojoj je opljačkani i pretučeni krojač prijavio razbojništvo.

Sinanov najstariji sin je privođen još kao maloljetnik, i to zbog nasilničkog ponašanja, nanošenja teških povreda, napada, pokušaja ubistva i iznude. Karijeru je nastavio i kada je napunio 18 godina. U akciji “Sablja” priveden je, i to pod sumnjom da je jedan od šefova organiziranog kriminala u Loznici. 

Posljednji put iz zatvora je pušten sredinom prošlog aprila, nakon što je u Padinskoj skeli izdržao 12-godišnju kaznu zbog ubistva Dragoljuba Despotovića i pokušaja likvidacije Radomira Lazića, kao i posjedovanja droge, 22. maja 2002. godine u Loznici.

Samo nekoliko sedmica poslije Rašidovog puštanja iz zatvora njegov otac Sinan je 1. juna preminuo u porodičnom stanu u Beogradu, na Dorćolu, u 62. godini. Sinan nije odobravao to što je radio i javno ga je krivio i smatrao da treba da ispašta za napravljene greške. Popularni pjevač je u intervjuima medijima priznao da je sina u zatvoru posjetio samo jednom, dok ga u bolnici nije obišao, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.