17.2.2019. 10:06
0
Voditeljica Dea Đurđević i dalje u šok-sobi, posjete nisu dozvoljene
Novinar Pink televizije i vjerenik Dee Đurđević Mladen Mijatović izjavio je da je zdravstveno stanje voditeljice dobro i da sve protječe u najboljem redu.

Oporavak, prema riječima ljekara, ide dobro. Zadovoljni su Deinim psihičkim stanjem. Povrede se saniraju i sve protječe u najboljem redu - rekao je Mijatović za "Novo jutro" TV Pink.

Mijatović dodaje da se Dea nalazi na Odjeljenju intenzivne njege VMA i da tamo ima svu pažnju.

- Pošto se nalazi u šok-sobi, a epidemija je gripe, posjete nisu dozvoljene. Doktor Bumbaširević, koji je uradio operaciju prije 10 dana, Deu obilazi svaki dan, sve se obavlja kako je predviđeno - kaže Mijatović.

On kaže da očekuje da oporavak bude brzo okončan i da se Dea uskoro vrati na svoje radno mjesto.

- Dea je puna pozitivne energije, trudi se da pomogne ljekarima i svima koji brinu o njoj, iskazuje zahvalnost svim ljudima koji su joj uputili podršku. Ona nema telefon kod sebe, ali se raspituje i kako je u "Novom jutru" - izjavio je Mijatović.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.