20.2.2019. 13:47
0
Hrvatski mediji upozoravaju: Stiže Jelena Karleuša, fudbaleri, čuvajte se
Hrvatski mediji najavljuju nastup srbijanske pjevačice Jelene Karleuše, ali na veoma neobičan način.

Naime, oni je sada ismijevaju jer joj je brak s fudbalerom, kako oni pišu, na klimavim nogama, a s fudbalerom ljubavnikom, dodaju, nije u dobrim odnosima, zbog čega upozoravaju hrvatske fudbalere jer Jelena uskoro stiže u Zagreb.

Za mjesec će Jelena stići u hrvatsku prijestonicu, što je oduševilo i sve njene fanove na tamošnjim prostorima, a poznato je da ih ima, s obzirom na to da Hrvati vole narodnjake.

Iako nije do sada riješila svoj odnos sa suprugom, Jelena se vratila svojim obavezama, baš kao i sam Tošić, koji je nedavno potpisao ugovor vrijedan 16 miliona eura, ali taj novac, u slučaju razvoda, kako piše portal 24sata.hr, ne želi podijeliti s Jelenom.

Ono što je svakako zanimljivo, piše 24sata.hr, jeste da Jelena stiže u Hrvatsku, u, kako kažu, zemlju srebrenih fudbalera, zbog čega upozoravaju trenere da će te večeri morati da pripaze na svoje fudbalere koji su, kako piše ovaj sajt, bolji i od Ognjena Vranješa i od Duška Tošića, jer "ako ih Jelena ulovi, jao si ga njima...", piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.