9.3.2019. 21:15
0
Meghan Markle ponovo u problemima: Ovoga puta ostaje sama
Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, trenutno je u velikom stadiju trudnoće, a otkako se saznalo da je trudna novopečena vojvotkinja prolazi kroz mnogo stresnih situacija. Bori se sa stalnim problemima, prije svega sa svojom porodicom u Americi, a kada tih problema nema onda se bori sa svojim uposlenicima, koji jedan po jedan odlaze sa svojih pozicija.

Kako donosi Daily Mail, nakon što je samo šest mjeseci s mjesta privatne asistentice otišla Melissa Touabti, otkaz je dala Samantha Cohen, osoba od najvećeg kraljičinog povjerenja, a potom i neimenovana tjelohraniteljica, pa tako vojvotkinja od Sussexa ostaje bez još jedne uposlenice.

Ovoga puta riječ je njezinoj privatnoj asistentici Amy Pickerill, koja će svoje radno mjesto napustiti ovog mjeseca, nakon što Meghan Markle i princ Harry presele u svoj novi dom u Frogmore Cottageu. Njezin otkaz teško je pao ostalim uposlenicima vojvode i vojvotkinje od Sussexa, jer su svi bili oduševljeni s Amy, prensi Avaz. 

– Amy odlazi i to teško pada njenim kolegama, jer je ona jedna od najpopularnijih uposlenika tamo, osoba koju svi vole – rekao je izvor iz kraljevske obitelji.

Kako se šuška u medijima Amy u potpunosti napušta kraljevsku porodicu i odlazi živjeti preko okeana, ali detalji njenog napuštanja ostali su nepoznanica. Nakon Amynog odlaska vojvotkinja ostaje sama, a Amy je imala veliku ulogu u pripremi Meghan Markle za njenu novu ulogu u kraljevskoj porodici.




(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.