24.3.2019. 14:50
0
Banderas otkriva kako mu se život promijenio nakon infarkta
Španski glumac i zavodnik, Antonio Banderas, 2017. godine doživio je infarkt. Imao je 57 godina i, kako prenose mediji, "jedva se izvukao". Rijetko govori o tom događaju, a nedavno je, u jednom TV intervjuu, priznao da ga je infarkt nečemu naučio.

"Cio događaj sa infarktom natjerao me da se zapitam na temu smisla života. Gledao sam smrti u oči i shvatio da je zapravo jedina sigurnost u životu – smrt", rekao je slavni Šanac dodavši i da nakon toga ništa u njegovom životu nije ostalo isto.

U početku, objasnio je, nije shvatao ozbiljno svoje srčane probleme, ali je iz mjeseca u mjesec bivalo jasnije da bi morao da se ozbiljnije pobrine za svoje zdravlje, prenosi CDM.

"Život poslije infarkta ni slučajno nije isti. Ostaju posljedice. Meni se, na primjer, promijenio i izraz lica", rekao je Antonio. Naveo je i jednu dobru stvar u cijeloj priči.

"Jedina dobra stvar koja se desila je to da sam konačno prestao da pušim, i nije mi za to trebala nikakva pomoć u vidu pilula, flastera i slično", zaključio je Antonio.




(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.