16.4.2019. 11:27
2
Slavni glumac automobilom udario biciklistu, kada je izašao iz auta biciklista mu opalio šamar
Glumac Benedict Cumberbatch učestvovao je u neobičnom incidentu na otoku White, prenose britanski mediji.

 4/16/2019

Glumac je vozio svoj automobil kada je slučajno oborio biciklistu Michaela Lawrencea i tom prilikom mu nanio ozbiljne povrede ruke.

Lawrence navodi da je rukom odvalio retrovizor s glumčevog automobila, da je bio sav krvav, i kada je glumac izašao iz automobila, opalio mu je šamar, prenosi Avaz.

- Čim je izašao, počeo je vikati na mene, pa sam mu odvalio šamar, još pod dejstvom adrenalina. Nekako smo se objasnili i ponudio mi je vodu, kao i da me odveze do bolnice - rekao je Lawrence.

On je britanskim medijima rekao da je bijesan što mu se glumac nakon toga nije ni javio i da je moguće da će ga tužiti i zahtijevati oko 20.000 funti odštete. 

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.