8.5.2019. 14:11
1
Meghan i Harry predstavili sinčića
Svijet je s nestrpljenjem iščekivao trenutak u kojem će vojvotkinja i vojvoda od Sussexa javnosti prvi put predstaviti sinčića.

Prema službenom saopćenju, 3200 grama težak mališan rodio 6. maja u ranim jutarnjim satima. Vojvotkinja i beba su oboje zdravi i osjećaju se dobro, a par želi zahvaliti javnosti na potpori tijekom ovog posebnog razdoblja u njihovom životu, pisalo je u priopćenju.

Nakon poroda medijima se obratio i razdragani princ Harry koji je obećao kako će u narednim danima svog sina predstaviti javnosti pred nekoliko pomno odabranih medija.

Za razliku od svoje šogorice Catherine Middleton koja je samo nekoliko sati nakon sva tri poroda morala pozirati fotografima sa “svježom” frizurom i šminkom, Meghan se prije tog trenutka ipak odlučila malo odmoriti, a njezina odluka naišla je na odobravanje žena diljem svijeta, prenosi portal Zena.ba.

Harry i Meghan nisu mogli sakriti sreću na svom licu dok su u rukama držali svog sinčića.

"Ovo je magično, uistinu nevjerojatno. Imam dva najbolja dečka na svijetu i uistinu sam sretna. On ima divan temperament, stvarno je miran. Hvala svima na dobrim željama i ljubaznosti, to nam puno znači", rekla je Meghan novinarima.





(Lejla Trle) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.