16.5.2019. 11:41
0
Otkriveni detalji iz privatnog života Meghan Markle: Razvela se sa suprugom zbog udaljenosti
Novi dokumentarni film o Meghan Markle otkriva brojne detalje iz života vojvotkinje od Saseksa prije nego što je upoznala princa Harryja, piše Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Meghan Markle se 2013. godine rastavila se od holivudskog producenta Trevora Engelsona.  Channel 5 je u dokumentarcu otkrio neke detalje.

Par se vjenčao na Jamajci 2011., ali su se rastali dvije godine kasnije zbog, kako su naveli, nepomirljivih razlika.

Prošli vikend emitiran je dokumentarni film "Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood". 

U dokumentarcu kraljevska dopisnica Ashley Pierson tvrdi da je glumačka karijera Megan ono što ih je razdvojilo, prenosi Dnevni Avaz.

- Bili su zajedno sedam godina, a dvije u braku. Problem s brakom bio je udaljenost. Čim su se vjenčali, ona je dobila ulogu u seriji "Suits" i bila je u Torontu, a on u Los Angelesu. Ta veza jednostavno nije potrajala - kazala je ona.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.