28.5.2019. 12:04
0
Snimanje GOT-a mu je promijenilo život: Bio sam previše švorc da letim kući...
Jason Momoa prisjetio se svojih ranih dana u Igri prijestolja.

U nedjelju je 39-godišnji Havajčanin koji je u prvoj sezoni megapopularne serije HBO-a glumio Khala Drogu (2011. - 2012.) podijelio fotografiju "iza scene" iz tog doba.

Na fotografiji koju je uslikao njegov najbolji prijatelj Brian nasmiješeni Momoa vidi se kako leži u kombiju, lociranom "na nekom tihom parkiralištu" u irskom Donegalu.

Kako Momoa piše na Instagramu, snimanje Igre prijestolja imalo je kratku pauzu, a oni su bili "previše švorc da lete kući" pa su umjesto toga unajmili U-Haul.

"Tako nostalgičan. Pronašao ovo gledajući po telefonu", počinje svoju objavu Momoa. "Off road na nekom tihom parkingu u Donegalu. Bio je to sjajan jednostavan moment s najboljim prijateljem."

"Dok smo snimali GOT, imali smo malu pauzu, ali bili smo previše švorc da letimo kući pa smo unajmili kombi u Belfastu i vozili po predivnoj i sjajnoj Irskoj tražeći najbolji Guinness", prisjetio se. "Ispada da je svugdje savršen."

Inače, od uloge u Igri prijestolja, Momoa se pretvorio u pravu filmsku zvijezdu. Glumio je tako u Aquamanu, a tu će ulogu ponoviti u još barem dva nastavka, od kojih prvi stiže 2022.

Osim toga, početkom godine Momoa je proglašen najljepšim muškarcem na svijetu, prenosi Index.hr.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.