10.6.2019. 8:49
0
Kinsey Wolanski koja je prekinula finale Lige prvaka: Dvojica igrača Liverpoola su mi se javljali nakon utakmice,moj motiv je novac
Kinsey Wolanski, koja se proslavila tako što je 1. juna u Madridu prekinula utakmicu Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama, rekla je kako joj je motiv samo novac i da se želi penzionisati do 30. godine.

Piše: Haris Ahbabović

Stručnjaci procjenjuju da joj je njena jurnjava travnjakom na račun donijela više od četiri miliona eura. Na Instagramu je za desetak dana stekla čak dva i po miliona novih pratilaca.

- Da, nastavit ću to činiti da bi moj profil bio još popularniji - kazala je Kinsey Wolanski u razgovoru za britanski tabloid "The Sun".

Kinsi je novinaru otkrila i da se našla na meti igrača Liverpoola.

- Neću o imenima, ali dvojica igrača Redsa su mi poslala poruke u kojima je bilo flerta. Iskreno? Nisam imala pojma ko su ti momci dok im nisam pogledala profile. U svakom slučaju, odgovore nisu dočekali jer već imam momka - kazala je. 

Podsjećanja radi, njen momak je Vitalij Zdoroveckij, mladić koji se proslavio na YouTubeu.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.