24.6.2019. 14:07
0
Nikad rahat: Nova porodična drama Nataše Bekvalac
Popularna pop pjevačica Nataša Bekvalac (38) proživjela je proteklih dana pravu porodičnu dramu. Njen otac, fudbalski trener Dragoljub Bekvalac (66) doživio je srčani udar, zbog čega je bio hospitaliziran u KC Vojvodina u Novom Sadu.

Na svu sreću, srčani udar nije bio mnogo jak, ali su mu tokom devetodnevnog boravka u bolnici ugrađena dva stenta. Nakon što je njegovo zdravstveno stanje počelo bivati bolje, otpušten je na kućno liječenje i već se osjeća dobro.

- Ne komentiram stvari iz privatnog života članova moje porodice niti iz svog privatnog života - rekla je Nataša.

Tatini zdravstveni problemi izbacili su pjevačicu iz kolosijeka, poremetili joj planove i promijenili prioritete. Pošto je vrlo vezana za svog oca, bila je veoma zabrinuta zbog svega što se dešavalo. Svoje obaveze je svela na minimum i trudila se da mu maksimalno pruži podršku u teškim trenucima.

Dragoljubovi problemi sa srcem još jednom su učvrstili veze porodice Bekvalac. Uz oca i majku Miru sve vrijeme je najpoznatija iz porodice Bekvalac - Nataša, kao i njene sestre, osam godina starija Dragana i pet godina mlađa Kristina, modna dizajnerka.

- Kažu da sam žena koja se uvijek izdigne iz pepela i nastavi dalje, ali voljela bih da nije tako. Željela bih da mi je lakše. Ipak, guram i imam osmijeh na licu, takva sam ja - rekla je Nataša u prvom pojavljivanju poslije očevih zdravstvenih problema, na jednoj proslavi u glavnom gradu. 

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.