20.7.2019. 9:09
0
Slavni holivudski glumac uživa u Splitu: U luksuznom restoranu jeo ribu, nikoga ne odbija za slikanje
Holivudski glumac Oven Vilson (Owen Wilson, 50) boravi u Splitu gdje će snimati naučnofantastični film “Bliss” sa slavnom glumicom Selmom Hajek (Hayek).
Prema pisanju hrvatskih medija, snimanje bi trebalo krenuti početkom sljedeće sedmice. 

Simpatični Vilson je iskoristio priliku da prošeta Splitom, a pri tome je bio ljubazan i fotografirao se s brojnim obožavateljima.

- Došli smo u dućan danas u Splitu i vidite na koga smo na naletjeli. Na ovog čovjeka! Nevjerojatno - napisali su neki od fanova na društvenim mrežama.

Posjetio je i splitski restoran "Zrno Soli" i tom prilikom se uslikao s radnicima. 

- Oven je došao na večeru i bio je izuzetno ljubazan. Bio je sa svojom porodicom, jeo je ribu i htio se fotografirati sa svima, nikoga nije odbio. Djeca su uživala i na kraju je pohvalio hranu i osoblje restorana - rekla je za 24sata.hr Katarina Ševo iz splitskog restorana, piše Avaz.

(Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.