3.9.2019. 18:44
0
''Kao mladić čujete kako te svi vole i kako ste značajni i zapravo zapravo počinjete vjerovati u to''
Justin Bieber napisao je emotivni esej o tome kako je postao "najomraženija osoba na svijetu" zahvaljujući nizu loših odluka u svojim 20-im godinama, piše BBC News.

Zvijezda, koju je otkrio muzički menadžer Scooter Braun kada je imao samo 13 godina, priznao je da se teško drogirao i zlostavljao svoje djevojke. 

- Postao sam uvrijeđen, nepošten prema ženama i ljut. Postao sam udaljen od svih koji su me voljeli. Ja sam se osjećao kao neko ko se nikada neće promijeniti - napisao je. 

Kanadska zvijezda, koja se iskreno borila za očuvanje vlastitog mentalnog zdravlja, objasnila je kako su mu stalne pohvale u tinejdžerskim godinama izobličile pogled na život.

- Ja sam kao dječak od 13 godina iz malog grada postao toliko hvaljen i lijevo i desno. Milioni su govorili koliko me vole i koliko sam značajan. Čujete za ove stvari kao mladić i zapravo počinjete vjerovati u to - piše u eseju muzičara.  

Ubrzo nakon objave na Instagramu, fanovi su preplavili sekciju za komentare na profilu Džastin Bieber porukama podrške i ljubavi. 

- Napravljene su pogreške, ali istina je da si pronašao svoj put nazad, na bolje mjesto - napisao je jedan ljubitelj lika i djela Bieber, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.