14.9.2019. 19:48
0
Partner Georgea Michaela živi kao beskućnik
Fadi Fawaz, nekadašnji partner Georgea Michaela proživljava najgori period svog života. On trenutno živi kao beskućnik, nakon što je prije dva mjeseca izbačen iz vile pokojnog pjevača.

Kada je u julu mjesecu porodica Georgea Michaela odlučila da ga izbaci iz kuće, on je završio na ulici i od tada spava po zabačenim ulicama Londona ili jeftinim motelima koje sebi može da priušti. Testamentnom nije dobio ništa, a nakon pakla koji proživljava već neko vrijeme, odlučio je da se obruši na bivšeg partnera objavom na Facebooku.

“Uzeli su mi ključeve prije dva mjeseca na prevaru i zbog toga spavam na ulici umjesto u sopstvenoj kući. Kakva je jeftina ikona ovaj George Michael”, napisao je on.

Fadi je 23. jula uhapšen nakon što je navodno razbijao prozore i svijetla u domu, ali je novinarima rekao da je “renovirao” objekat i da je sve u redu. Porodica pokojnog pjevača navodno je slala pisma preko advokata, kako bi Fadi napustio objekat.

Ipak, ono što je izazvalo najveći šok, jeste odgovor koji je Fadi dao novinarima, a u kojem je demantovao da je ikada poznavao pokojnog pjevača.

“Ja nisam Fadi, žao mi što moram da vas razočaram. Tragično je to što se dogodilo Georgeu, to je veliki gubitak, ali ja ga stvarno nisam poznavao”, izjavio je nakon čega su novinari ostali u čudu i nastavili da ga prate sve dok se nije vratio u motel u kome je boravio.

Fadi i Michael su bili u vezi od 2012. godine, a upravo je Fadi bio taj koji je pronašao muzičarevo beživotno tijelo, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.