5.10.2019. 20:03
0
Za ulogu Jokera smršavio 25 kilograma: Ispostavilo se da to sve utječe na psihu
Da bi što bolje utjelovio legendarnog Jokera, Joaquin Phoenix prošao je prilično ekstreman režim.

44-godišnji glumac smršavio je 25 kilograma zbog redatelja Todda Phillipsa koji je smatrao da njegov lik mora biti strašno mršav. Phoenix je mršavio oprezno, pod liječničkim nadzorom, ali strogo ograničavanje od kalorija utjecalo je na njegove prehrambene navike.

“Jednom kad postignete željeni cilj, sve se mijenja. Suočite s činjenicom da ste vjerojatno, u cijelom tom procesu, razvili neki poremećaj”, izjavio je Phoenix za Associated Press.

Iako je to bilo psihički teško, otkrio je da se tjelesno osjećao bolje nego što je očekivao.

''Predvidio sam da ću se suočiti s nezadovoljstvom, gladi, slabostima i ranjivošću, bio sam spreman na te emocije. Shvatio sam da mogu raditi neke pokrete kojih prije nisam bio uopće svjestan”, dodaje.

U dosadašnjoj karijeri tražili su da se udeblja za uloge, a sada je prvi put morao smršavjeti. I uspio je, ali po cijenu mentalnog zdravlja.

“Ispostavilo se da to sve utječe na psihu. Zapravo počinjete ludjeti kad izgubite puno kilograma u kratkom roku”, zaključio je, prenosi Index.hr.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.