16.10.2019. 19:19
1
Trifunović bez dlake na jeziku opleo po novinarki RTS-a: Da nema emisiju, radila bi na poziv za 150 eura
Poznati srbijanski glumac Sergej Trifunović brutalno je na svom Twitteru napao i izvrijeđao novinarku RTS-a Oliveru Jovićević.

Njegove objave na ovoj društvenoj mreži izazvale su buru negodovanja u Srbiji.

- Emisija koju vodi Olivera Jovićević, postoji isključivo da Olivera Jovićević ne bi radila za 150 eura na sat, na poziv. Ali, i to će se promijeniti. Pored legalizacije marihuane, PSG će se boriti za legalizaciju prostitucije i onda će mnoge redakcije biti ostavljene novinarima - napisao je glumac.

Emisija koju vodi Olivera Jovićević, postoji isključivo da Olivera Jovićević ne bi radila za 150 eura na sat, na poziv. Ali i to će se promeniti. Pored legalizacije marihuane, PSG će se boriti za legalizaciju prostitucije i onda će mnoge redakcije biti ostavljene novinarima.

Nedugo nakon ovog tvita, oglasilo se Udruženje novinara Srbije, koje je tražilo da se poznati glumac izvini za ono što je napisao.

No, Trifunović je i na to imao spreman odgovor.

- I, kao što rekoh, evo ih! Predvidivi, kao i uvijek. Može, nije problem. Morat ćete mi prvo dokazati da je spomenuta novinarka. Meni lično, ni zaser****** ni izvinjavanje potom, kao što znate, nisu nikakav problem - zaključio je.

Ipak, u još jednom obraćanju voditeljici s RTS-a Trifunović se "izvinio".

- Izvinjavam se građanki, naprednjačkom botu i trovaču medijske scene Oliveri Jovićević što sam njeno zlodjelovanje uporedio s najstarijim zanatom.

Očekujem da se sada UNS i NUNS izvine novinarima što su takvu osobu uporedili s njima.

Idemo na vijesti iz sporta - napisao je.

Izvinjavam se gradjanki, naprednjačkom botu i trovaču medijske scene, Oliveri Jovićević, što sam njeno zlodelovanje uporedio sa najstarijim zanatom. 

Očekujem da se sada UNS i NUNS, izvine novinarima što su takvu osobu uporedili s njima. 
Idemo na vesti iz sporta.

(Alen Avdić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.