22.10.2019. 20:00
4
Hani Hadžiavdagić pratiteljica Fatima poručila da spremi ručak: Influenserka odmah odgovorila
Hana Hadžiavdagić na Instagramu ima 480 pratitelja, a osim obožavatelja ima i hejtere. Nekadašnja voditeljica s jednom se hejtericom obračunala u komentarima ispod jedne od svojih objava, a njihovu je 'svađu' objavila na svom Instagram storyju.

Hejterica je očito kivna na Hanin način života pa joj je poručila da se prestane preseravati i spremi ručak.

"Vala Hana, dodijala si i Bogu i narodu. Dosta više preseravanja, idi malo radi po kući i spremi ručak, a ne ovdje da izigravaš budalu non stop", napisala je Fatima.

"Poštovana Fatima, vidim da me pratite, a ako vam se ne dopada ono što vidite jednostavno to prestanite činiti. To što ja nisam domaćica nego poslovna žena je moj izbor te vam savjetujem da ne budete tako čangrizavi zbog tuđe sreće. Imate vremena odmah da promijenite nešto u svom životu i budete istinski sretni, jer sreća je tu oko vas, samo je treba pronaći", napisala je Hana te poručila pratiteljima da ne mrze svoje hejtere jer su to osobe nezadovoljne vlastitim životima, prenosi Oslobođenje. 


(Lejla Trle) 

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.