27.11.2019. 18:30
2
Sestra se javno odrekla Severine zbog udaje za Srbina: Srbi su vodili rat protiv Hrvata, a Severina je očigledno zaboravila da je Hrvatica i to se ne prašta
Zdenka Vučković Žunić javno se odrekla svoje rođene sestre Severine Kojić jer se udala za Srbina Igora Kojića.

Seve je trenutno na regionalnoj turneji, a njen sestra ne želi da ode na neko od koncerata i pruži joj ruku pomirenja.

“Nisam bila na njenom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd”, kaže Zdenka, koja živi u Turnju pored Zadra.

“Njih dvije se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više”, rekao je ljutito Zdravko, Severinin zet za Hit.

Zdenka je takođe poručila:

“Srbi su vodili rat protiv Hrvata! A Severina je očigledno zaboravila da je Hrvatica, i to se ne prašta”.

Seve je pokušala da izgladi odnose sa Zdenkom kada ju je pozvala na vjenčanje u Beograd. Ona je to ipak odbila. Zdenka je bila protiv Severinine veze sa biznismenom Milanom Popovićem, koji je kao i Igor, iz Srbije.

Ona je ranije hrvatskim medijima kazala da je život njene sestra pod upravom menadžera, da ima veliku slavu, ali tužan život, te da se moli za njeno zdravlje i sreću.

Seve je u dobrim odnosima sa sestrom Marijanom Vučković Popović koja živi u Beogradu i bavi se novinarstvom, prenosi CDM.


(Amial Alijagić)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.