18.12.2019. 18:48
2
Senidah: Jednostavna sam i nisam opterećena luksuzom
Senidah je već neko vrijeme jedna od najvećih ženskih zvijezda u regionu, ali i pored velike popularnosti, ističe da je jednsotavna i neopterećena luksuzom koji najčešće ide uz poznate.

“Ja za sebe mislim da sam jednostavna. Ključ je u dobroj organizaciji kako bih sve stigla na vrijeme. Kada dođem na odredište, volim da imam vremena da odspavam, da nešto pojedem, provjerim mejlove, eventualno se prošetam, i da se pripremim za nastup. Dešava se, naravno, da se rasporedi preklapaju. U takvim situacijama najradije bih prespavala dan, ali kada na nastupu osjetim energiju publike, sve dođe na svoje i ispadne kako treba”, kaže poznata Crnogorka sa adresama u Ljubljani i Beogradu.

Nema ni “rajder listu” tj. spisah zahtjeva koje želi da budu ispunjeni od strane orgnizatora njenih nastupa. Međutim, u Crnoj Gori je, prije nastupa na Sea dance festivalu, probala je tekilu s kafom pa razmišlja da taj napitak stavi na spisak želja.

“I tu sam prilično jednostavna. (smijeh) Čim smislim nešto zanimljivo, podijeliću to sa vama. Evo, recimo, pada mi na pamet da su mi ljetos na festivalu Sea Dance britanski producenti Disciples ponudili tekilu s kafom, koja se malo teže nabavlja, pa bih mogla to da navedem na sljedećoj rajder-listi (smijeh)”.

Nedavno ju je imitirao Nenad Knežević Knez u šouu Tvoje lice zvuči poznato. Kantautorka kaže da je oduševljenja nastupom pop pjevača iz Podgorice.

“Super me je imitirao, baš sam se smijala dok sam ga gledala”.

Senidah je od ljetos u vezi sa izvjesnim Crnogorcem Markom, ali o tome ne želi da priča.

“Emocije su svuda, u svakom polju. Moja muzika generalno je vezana za ojsećanja i iskustva, tako da me inspiriše sve i u svakom trenutku”, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

Senidah
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.