18.1.2020. 20:36
0
Neda Arnerić uz aplauz ispraćena na vječni počinak
Brojni članovi porodice, prijatelji i kolege okupili su se kako bi posljednji put pozdravili Nedu Arnerić,a prije nego što je kovčeg sa tijelom glumice poslat na kremaciju Nedin brat Predrag poljubio je krst i kovčeg.

Članovi porodice primali su saučešća na Novom groblju u Beogradu, a na čelu je bio vijenac od Jugoslovenske kinoteke na kojem piše: "Poslednji pozdrav za našu Nedu", prenosi Blic.

Kolege se sa velikom tugom opraštaju od Nede, a Anica Dobra, Ivan Klemens, Branka Petrić i Branislav Trifunović reći će posljednje zbogom.

Tijelo Nede Arnerić ispraćeno je na kremaciju uz aplauz, koji je trajao nekoliko minuta.

"Neka joj je vječna slava i hvala", rekao je kratko Predrag Arnerić, Nedin brat, a okupljeni su upalili svijeće.

Urna sa posmrtnim ostacima Nede Arnerić biće položena u Aleji zaslužnih građana.

Glumica Neda Arnerić preminula je u petak u 67. godini. Snimila je više od sto filmova, odigrala četrdesetak uloga u pozorištu, a za svoj rad dobila je brojne nagrade, prenose Nezavisne.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.