20.1.2020. 20:22
1
Otac Meghan Markle optužio kćerku da je pojeftinila kraljevsku porodicu i odbacila san svake djevojčice zbog novca
Thomas Markle je u intervjuu britanskoj televiziji optužio kćerku Meghan da je “pojeftinila instituciju kao što je kraljevska porodica” i odbacila san svake djevojčice zbog novca.

U TV dokumentarcu Markle objašnjava da je “Harryjevo i Meghanino ponašanje sramotno, da se pretvaraju u izgubljene duše, a kraljevsku porodicu u Wallmart s krunom”.

“To nije djevojčica koju sam odgojio”.

Za dokumentarni film Kanala 5 on je rekao: “Kada su se vjenčali preuzeli su obavezu, a obaveza je da budu dio kraljevske porodice i da ih predstavljaju. A bilo bi glupo da to ne urade. To je jedna od najvećih dugogodišnjih institucija ikada. Oni je uništavaju, pojeftinjuju, čine je otrcanom … to ne bi trebalo da rade”.

Ovaj 90-minutni dokumentarac “Thomas Markle: Moja priča”, istražuje pozadinu “komplikovanim” odnosom s njegovom ćerkom i njihovim dramatičnim ispadima u toku pred njeno vjenčanje s princem Harryjem u maju 2018. godine.

Meghan je živjela s ocem od 11 do 18 godine.

Očekuje se da će dokumentarac biti emitovan odmah, mada datum još nije utvrđen.

Britanski princ Harry i njegova supruga Meghan Markle neće više koristiti kraljevske titule i neće više primati novac iz javnih fondova za obavljanje kraljevskih dužnosti, saopštila je Buckinghamska palata.

Kako javljaju britanski mediji njima će ostati titule vojvode i vojvotkinje od Sussexa, koje će moći od sada da koriste iza svog imena, od sada kao Harry, vojvoda od Sussexa i Meghan, vojvotkinja od Sussexa.

Oni namjeravaju da vrate 2,4 miliona funti koliko je iz državnog budžeta utrošeno na revoniranje njiihove kuće koja će ostati njihov britanski dom, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.