1.2.2020. 18:02
0
Nataša Bekvalac: Suočavam se sa svojim najvećim strahovima
Pop zvijezda Nataša Bekvalac proteklih mjeseci uveliko je radila na pripremama za predstojeći koncert u “Areni”, a na ovom polju se gotovo iz dana u dan mijenjaju detalji. Uprkos tome što je u početku željela da na bini ima čak i bazen, došlo je do promjene odluke. Naime, Natašaje bazene izbacila, piše Blic.rs.

Jutros sam odlučila da se odreknem svojih bazena koji su bili dio bine i tako napravimo mjesta za još 250 karata fan pita – napisala je Nataša i time obradovala sve one koji su željeli da budu na koncertu.Inače, kako je nedavno u šali rekla, budući da je sav trud i novac uložila u svoj prvi veliki koncert u Beogradu, pjevačica je skoro došla do bankrota.

Ipak, ne žali ni za čim.

– To je nešto nevjerovatno jer ovaj koncert je intimno mnogo više za mene od klasičnog nastupa. Suočavam se sa svojim najvećim strahovima. Za mene će 14. februar biti jedna velika psihoterapija i mislim da će ljudi osjetiti jednu veliku emociju koju ću se potruditi da prenesem na sve prisutne u Areni – rekla je nedavno Nataša, i dodala da je zbog ovog koncerta pobijedila i strah od visine jer će se spuštati sa 25 metara u publiku.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.