2.3.2020. 15:01
0
Milica Pavlović: Osvajam energijom, a ne seksepilom
Milica Pavlović mnogim muškarcima je “tiha patnja”. Njen atraktivan fizički izgled dodatno ukrasi energija kojom plijeni, a koju smatra najjačim adutom kada komunicira sa muškarcima

“Nisam opterećena svojim fizičkim izgledom. Posao je takav da zahtijeva maksimalnu formu i da uvijek pokažem najbolju verziju sebe, ali nisam od onih žena koje svakodnevno mjere svaki unijeti gram i padaju u depresiju zbog nezadovoljstva izgledom. Muškarce osvajam energijom i to je ono što smatram svojim adutom. Ako sama sa sobom nisam energetski okej, mogu da obučem i najbolji komad odjeće iz ormana, ali neću popraviti situaciju”, rekla je pjevačica.

Milici nije problem da načini prvi korak kada joj se neko dopada.

“Ranije sam bila stidljiva kada su te stvari u pitanju. Što sam starija, sve više toga preuzimam u svoje ruke i nemam problem da svjesno dam povod ili znak osobi koja mi se dopada. Ipak, više mi prija kada muškarac preuzme inicijativu i načini prvi korak, jer je ženama ipak bliže da budu osvajane, a ne da osvajaju”, objasnila je pjevačica koja se sprema da uskoro publiku obraduje novim albumom, prenosi CDM.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.