7.3.2020. 12:20
0
Hollywoodska zvijezda Jesse Eisenberg: Uprkos koronavirusu dolazim u Bosnu
Strah od koronavirusa usadio se u glavu mnogih ljudi, ali predstava na Broadwayu u New Yorku pod nazivom “Girl From the North Country” (Djevojka iz sjeverne države) održana je u četvrtak.

Ispred Belasco Teatra u New Yorku desili su se i zagrljaji i rukovanja uoči početka predstave.

"Tri dana sam proveo na probama za predstavu. Teško mi pada da radim probe za predstavu koju, zbog straha od koronavirusa, niko ne smije doći u teatar i vidjeti", izjavio je glumac Jesse Tyler Ferguson za Variety

Njegov kolega i poznati Hollywoodski glumac Jesse Eisenberg rekao je da ima hipohondriju, ali da nastavlja raditi.

"Sutra idem u Colorado, potom idem u Californiju, a onda u Bosnu i Hercegovinu. Nisam siguran da će biti otkazano snimanje", izjavio je Jesse Eisenberg, prenosi Oslobođenje.

Eisenberg će u Bosni i Hercegovini snimati jednu epizodu nove serije u izdanju Amazona.



(LejlaTrle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.