8.3.2020. 19:00
0
George i Amal Clooney ne žive više zajedno?
George Clooney i njegova supruga Amal smatraju se najpraćenijim javnim osobama, a svaki njihov potez zanimljiv je javnosti. Par je već dugo važio i za jedan od najzaljubljenijih parova, ali očito u njihovom raju nije sve onako kako se čini. Nakon nekoliko godina sreće, navodno je par odlučio kako su previše različiti, te su, prema pisanjima stranih medija, sve bliže razvodu.

Par se vjenčao prije tri godine u Italiji, a samo godinu kasnije dobili su blizance Alexandra i Ellu. Ipak, kako tvrdi Woman’s Day Australia, George i Amal skupa ne žive već četiri mjeseca.

— On ne razumije zašto Amal ne uspori s poslom i ne uživa s njim u životu na visokoj nozi, ali ona jednostavno nije takva. Kako stare, tako su razlike između njih sve očiglednije i Amal nije sigurna da joj se dopada kako se sve odvija — istakao je izvor blizak Cloonyjevima.


— Takav život nije ono što je zamišljala. Nadala se da će se primiriti i voditi povučen porodični život, možda imati još djece. Ali sada smatra da je veoma teško da sa suprugom uradi bilo šta tako ozbiljno. Zapravo, najviše mu zamjera zbog toga što George ne provodi dovoljno vremena s djecom — dodaje izvor.

On je ispričao i da se advokatica nadala da će glumac, nakon što se odvoji od njega, shvatiti da mu supruga i deca nedostaju i da će željeti da bude s njima, ali da on jednostavno uživa u svojoj slobodi i da će, po svemu sudeći, pauza u braku dovesti do razvoda.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.