9.3.2020. 21:30
0
Konačno se pomirili: Kylie Jenner i Travis Scott ponovo su zajedno
Iako su u oktobru 2019. godine odlučili napraviti pauzu u svojoj vezi, međutim čini se da ne mogu jedno bez drugog.

Naime, kako je otkrio izvor blizak paru, Kylie Jenner i Travis Scott su ponovo zajedno, i to već posljednjih nekoliko sedmica.

– Njih dvoje se nikada nisu prestali voljeti ni poštovati, ali su uzeli pauzu prošle godine jer im se previše toga događalo u životu. Nisu se mogli u potpunosti fokusirati na svoju vezu – rekao je izvor.

Par je tokom mjeseci prekida zajednički brinuo o kćeri Stormi, a čak je i Kyliena majka Kris Jenner potvrdila da su sjajni roditelji kada je gostovala u emisiji „Ellen DeGeneres“. 

– Ne znam jesu li ponovo zajedno, samo znam da su izvrsni roditelji – kazala je tada Kris.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.